Hem > Konfigurera din etikettskrivare > Ställ in inmatningsläge

Ställ in inmatningsläge

Läget Etikettvisning

Läget Etikettvisning

Läget Förhandsvisning av utskrift

Läget Förhandsvisning av utskrift
  1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Inställ- ningar] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa [Inmatningsläge] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att välja ett av följande alternativ:
    Alternativ
    Beskrivning
    Etikettvisning

Visar de teckenattribut och ramar som du ställde in när du skapade en etikett.

Tryck på image för att ändra förstoringen av LCD-skärmen.

Förhandsvisning av utskrift

Välj detta om du inte vill visa attributen på LCD-skärmen.

5. Tryck på OK.