Hem > Redigera en etikett > Ställ in teckenattribut > Tillämpa teckenattribut på ett tecken

Tillämpa teckenattribut på ett tecken

När du formaterar din text kan du förhandsgranska dina val av teckenattribut på LCD-skärmen.
  1. Skriv in den önskade texten.
  2. Tryck på image.
  3. Tryck på image eller image för att välja ett attribut och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att ställa in ett värde för attributet och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image för att återgå till textinmatningsskärmen.