Hem > Redigera en etikett > Ställ in teckenattribut > Tillämpa teckenattribut på en textrad

Tillämpa teckenattribut på en textrad

Om du lägger till flera rader på etiketten kan du formatera varje textrad så att den ser annorlunda ut.
  1. Skriv in de rader med tecken eller text som du vill ha på etiketten.
  2. Tryck på image eller image för att flytta markören till den rad vars teckenattribut du vill ändra.
  3. Tryck på image och image för att visa de tillgängliga formateringsattributen.
    Tre svarta linjer (1) till vänster om teckenattributet visar att du endast tillämpar attributet på den specifika raden.
    image
  4. Tryck på image eller image för att välja ett attribut och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att ställa in ett värde för attributet och tryck sedan på OK.
  6. Tryck på image för att återgå till textinmatningsskärmen.
image
När olika attributvärden har ställts in för varje rad visas varje rads värde som tre svarta linjer (1), även kallad ”hamburgermeny”, när du trycker på image.