Använd mallar

Välj en layout från de förinstallerade mallarna som ingår i etikettskrivaren, skriv in din text och tillämpa sedan den formatering du vill ha. Förinstallerade mallar imageimage Liknande ämnen: Alternativ för mallar.
image

Om den nuvarande tapekassetten inte stämmer överens med den inställda bredden för den valda mallen visas ett felmeddelande när du försöker skriva ut etiketten. Tryck på image eller någon annan tangent för att radera felmeddelandet och sätt sedan in rätt tapekassett eller välj en annan mall.

Exempel – För att anpassa och skriva ut den förinstallerade mallen med namnet Anläggningsetikett 1:

Exempel – För att anpassa och skriva ut den förinstallerade mallen med namnet Anläggningsetikett 1:
  1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Auto- format] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa [Mallar] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa [Tillgångshanter.] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att visa [Tillgångsmärke 1] och tryck sedan på OK.
  6. Ange den önskade texten och tryck sedan på OK.
  7. Ange texten för nästa fält och tryck sedan på OK.
  8. Tryck på image, image, image, eller image för att välja ett streckkodsattribut och tryck sedan på OK.
  9. Ange streckkodsdata och tryck på OK. Mer information imageimage Liknande ämnen: Skapa en streckkodsetikett.
  10. Gör något av följande:
    • Välj [Skriv ut], och tryck sedan på OK.
    • Tryck på image eller image för att välja ett av följande alternativ:
      image
    Alternativ
    Beskrivning
    Redigera

Ändra texten.

Spara

Spara etiketten.

Mer information imageimage Liknande ämnen: Använda filminnet.

Meny

Ändra inställningarna för teckensnitt eller stil.

Förhandsvis.

Förhandsgranska etiketten innan den skrivs ut.

Tryck på image för att ändra förstoringen av LCD-skärmen.

Utskrifts- alternativ

Välj utskriftsalternativ.

Mer information imageimage Liknande ämnen: Skriva ut etiketter.

11. Tryck på image eller image för att välja antalet etiketter du vill skriva ut och tryck sedan på image eller OK.