Hem > Redigera en etikett > Använd blocklayouter

Använd blocklayouter

Baserat på tapestorleken kan du välja olika blocklayouter, för att ordna textraderna på etiketten. Välj ett av blocklayout-alternativen, skriv in din text och tillämpa textformatering om det behövs. Vilka alternativ som finns tillgängliga för den tape du använder imageimage Närliggande information: Alternativ för blocklayout.
  1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Auto- format] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa [Blockutformningar] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att välja tapebredd och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att välja den blocklayout du vill ha och tryck sedan på OK.
  6. Ange den önskade texten och tryck sedan på OK.
  7. Upprepa dessa steg för varje textfält och tryck sedan på OK.
  8. Tryck på OK för att visa utskriftsmenyn.
  9. Gör något av följande:
    • Välj [Skriv ut], och tryck sedan på OK.
    • Tryck på image eller image för att välja ett av följande alternativ:
      image
    Alternativ
    Beskrivning
    Redigera

Ändra texten.

Spara

Spara etiketten.

Mer information imageimage Liknande ämnen: Använda filminnet.

Meny

Ändra inställningarna för Teckensnitt, Justering eller Ram.

Förhandsvis.

Förhandsgranska etiketten innan den skrivs ut.

Tryck på image när du vill ändra förstoringen på LCD-skärmen.

Utskrifts- alternativ

Välj utskriftsalternativ.

Mer information imageimage Liknande ämnen: Skriva ut etiketter.

10. Tryck på image eller image för att välja antalet etiketter du vill skriva ut och tryck sedan på image eller OK.
image

Om den nuvarande tapekassetten inte stämmer överens med den inställda bredden för den valda layouten visas ett felmeddelande när du försöker skriva ut etiketten. Tryck på image eller någon annan tangent för att rensa felmeddelandet och sätt sedan in rätt tapekassett.