Hem > Redigera en etikett > Använd funktionen Tid och datum > Ställ in formatet för tid och datum

Ställ in formatet för tid och datum

Denna etikettskrivare erbjuder olika tids- och datumformat som du kan lägga till på din etikett. Välj antingen analog eller digital stil.
  1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Inställ- ningar] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa [Tid&datum format] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa [Datum] eller [Tid].
  5. Tryck på image eller image för att ställa in formatet.
  6. Tryck på OK.