Ställ in tid och datum

Ställ in tid och datum i klockinställningen. När du har ställt in tid och datum kan du lägga till denna information på din etikett med hjälp av funktionen Tid och datum.
  1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Inställ- ningar] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa [Inställning klocka] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att ställa in årtal.
  5. Tryck på image eller image för att gå till nästa fält.
  6. Tryck på image eller image för att uppdatera fältet.
  7. Tryck på OK.
OBS
  • Du kan också använda enhetens siffertangenter för att skriva in tid och datum.
  • Tid och datum är aktiva så snart du trycker på OK.
  • Om du vill säkerhetskopiera inställningarna för tid och datum även när enheten inte är ansluten till en strömkälla sätter du in två alkaliska AA-batterier (LR6).