Hem > Redigera en etikett > Skapa tabeller

Skapa tabeller

Skapa en tabell genom att ange det antal rader och kolumner du vill ha. Du kan spara filen som en mall för att återanvända den i andra etiketter.
image
Det finns ett maximalt antal rader, beroende på tapebredden.
Max antal rader Tapebredd
7 rader 24 mm
5 rader 18 mm
3 rader 12 mm
2 rader 9 mm

6 mm

1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Auto- format] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa [Tabellformat] och tryck sedan på OK.
    Använd nycklarna image, image, image och image för att skapa din tabell.
  4. Tryck på image eller image för att välja tapebredd och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att välja [Rader].
  6. Tryck på image eller image för att ställa in det antal rader du vill ha.
  7. Tryck på image eller image för att välja [Kolumner].
  8. Tryck på image eller image för att ställa in det antal kolumner du vill ha och tryck sedan på OK.
  9. Ange den önskade texten och tryck sedan på OK.
  10. Upprepa dessa steg för varje textfält och tryck sedan på OK.
  11. Gör något av följande:
    • Välj [Skriv ut], och tryck sedan på OK.
    • Tryck på image eller image för att välja ett av följande alternativ:
      image
    Alternativ
    Beskrivning
    Redigera

Ändra texten.

Spara

Spara etiketten.

Mer information imageimage Liknande ämnen: Använda filminnet.

Meny

Ändra inställningarna för teckensnitt eller stil.

Förhandsvis.

Förhandsgranska etiketten innan den skrivs ut.

Tryck på image för att ändra förstoringen av LCD-skärmen.

Utskrifts- alternativ

Välj utskriftsalternativ.

Mer information imageimage Liknande ämnen: Skriva ut etiketter.

12. Tryck på image eller image för att välja antalet etiketter du vill skriva ut och tryck sedan på image eller OK.
image
  • 3,5 mm tape kan inte användas för att skapa tabeller.
  • Om den nuvarande tapekassetten inte stämmer överens med den inställda bredden för den valda layouten visas ett felmeddelande när du försöker skriva ut etiketten. Tryck på image eller någon annan tangent för att rensa felmeddelandet och sätt sedan in rätt tapekassett.