Hjem > Skrive ut etiketter > Skrive ut etiketter > Sekvensiell utskrift

Sekvensiell utskrift

Bruk denne funksjonen til å lage etiketter med sekvensiell sortering av tall eller bokstaver, fra et enkelt etikettformat.

image
image

1. Trykk på image og image.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Nummer], og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å velge startpunktet, og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å velge sluttpunktet, og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å velge antall etiketter du vil skrive ut, og trykk deretter på image eller OK.