Hjem > Skrive ut etiketter > Skrive ut etiketter

Skrive ut etiketter

MERK
  • Ikke trekk i etiketten mens etikettskriveren mater den ut gjennom tapeutgangens åpning. Hvis du gjør det, vil det føre til at fargebåndet skilles fra tapen slik at den ikke kan brukes mer.
  • Ikke blokker tapeutgangens åpning under utskrift. Hvis du gjør dette, vil tapen kile seg fast.
  1. Etter du har laget etiketten, trykker du på image.
  2. Trykk på image eller image for å endre antall eksemplarer, og trykk deretter på image eller OK.
    image
    • Du kan også angi ønsket antall eksemplarer ved bruk av talltastene.
    • Hvis du bare trenger ett eksemplar av etiketten, trykker du på image uten å velge antall eksemplarer.