Bruk maler

Velg et oppsett fra de forhåndsinnlastede malene som følger med etikettskriveren, skriv inn teksten og bruk deretter ønsket formatering. For forhåndsinnlastede maler imageimage Relaterte temaer: Malalternativer.
image

Hvis bredden på den gjeldende tapekassetten ikke samsvarer med angitt bredde for den valgte malen, vises en feilmelding når du prøver å skrive ut eller forhåndsvise etiketten. Trykk på image eller en annen tast for å fjerne feilmeldingen, og sett inn den riktige tapekassetten eller velg en annen mal.

Eksempel – Hvis du vil tilpasse og skrive ut den forhåndsinnlastede malen som heter Anleggsmiddeletikett 1:

Eksempel – Hvis du vil tilpasse og skrive ut den forhåndsinnlastede malen som heter Anleggsmiddeletikett 1:
  1. Trykk på image.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Auto- format], og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Mal], og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Aktivastyring], og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å vise [Aktivaetikett 1], og trykk deretter på OK.
  6. Skriv inn ønsket tekst, og trykk på OK.
  7. Skriv inn ønsket tekst i neste felt, og trykk på OK.
  8. Trykk på image, image, image eller image for å velge et strekkodeattributt, og trykk deretter på OK.
  9. Angi strekkodedataene, og trykk deretter på OK. Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Opprette en strekkodeetikett.
  10. Gjør ett av følgende:
    • Velg [Skriv], og trykk deretter på OK.
    • Trykk på image eller image for å velge ett av følgende alternativer:
      image
    Alternativ
    Beskrivelse
    Rediger

Endre teksten.

Lagre

Lagre etiketten.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Bruke filminnet.

Meny

Endre innstillinger for skrifttype eller skriftstil.

Forh.visning

Forhåndsvis etiketten før utskrift.

Trykk på image for å endre forstørrelsen på LCD-skjermen.

Utskr.- alt.

Velg utskriftsalternativer.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Skrive ut etiketter.

11. Trykk på image eller image for å velge antall etiketter du vil skrive ut, og trykk deretter på image eller OK.