Tilgjengelige programmer

Windows

Program Funksjoner
P-touch Editor *1

Gir deg mulighet til å designe og skrive ut egendefinerte etiketter ved bruk av innebygde tegneverktøy for oppretting av diverse stiler for skrift og tekst, importere bilder og sette inn strekkoder.

P-touch Transfer Manager *2

Brukes til å overføre maler og andre data til etikettskriveren og lagre sikkerhetskopier av dataene på datamaskinen.

Denne applikasjonen installeres med P‑touch Editor.

P-touch Library

Administrerer og skriver ut P-touch Editor-maler.

Du kan bruke P-touch Library til å skrive ut maler.

Denne applikasjonen installeres med P‑touch Editor.

P-touch Transfer Express *2

Brukes til å overføre dokumenter til etikettskriveren.

P-touch Update Software *2 Oppdaterer programvare og fastvare til den nyeste versjonen.
*1
Maloverføringsfunksjonen er for øyeblikket bare tilgjengelig med P-touch Editor 5.4. P-touch Editor 6.0 kommer til å støtte denne funksjonen i en senere oppdatering.
*2
Bare tilgjengelig med USB-tilkobling.

Mac

Program Funksjoner
P-touch Editor

Gir deg mulighet til å designe og skrive ut egendefinerte etiketter ved bruk av innebygde tegneverktøy for oppretting av diverse stiler for skrift og tekst, importere bilder og sette inn strekkoder.

Transfer Express *1 Oppdaterer fastvare til den nyeste versjonen.
Bare tilgjengelig med USB-tilkobling.