Hjem > Redigere en etikett > Bruke blokkoppsett

Bruke blokkoppsett

Du kan velge ulike blokkoppsett basert på tapestørrelsen til å justere tekstlinjer på etiketten. Velg et av alternativene for blokkoppsett, skriv inn teksten og velg tekstformatering ved behov. Du kan se hvilke alternativer som er tilgjengelig for tapen du bruker, imageimage Beslektet informasjon: Alternativer for blokkoppsett.
  1. Trykk på image.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Auto- format], og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Layout for blokk], og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å velge tapebredden du ønsker, og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å velge blokkoppsettet du ønsker, og trykk deretter på OK.
  6. Skriv inn ønsket tekst, og trykk på OK.
  7. Gjenta disse trinnene for hvert tekstfelt, og trykk på OK.
  8. Trykk på OK for å vise utskriftsmenyen.
  9. Gjør ett av følgende:
    • Velg [Skriv], og trykk deretter på OK.
    • Trykk på image eller image for å velge ett av følgende alternativer:
      image
    Alternativ
    Beskrivelse
    Rediger

Endre teksten.

Lagre

Lagre etiketten.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Bruke filminnet.

Meny

Endre innstillinger for skrifttype, justering eller ramme.

Forh.visning

Forhåndsvis etiketten før utskrift.

Trykk på image for å endre forstørrelse på LCD-skjermen.

Utskr.- alt.

Velg utskriftsalternativer.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Skrive ut etiketter.

10. Trykk på image eller image for å velge antall etiketter du vil skrive ut, og trykk deretter på image eller OK.
image

Hvis bredden på gjeldende tapekassett ikke samsvarer med angitt bredde for den valgte utformingen, vises en feilmelding når du prøver å skrive ut eller forhåndsvise etiketten. Trykk på image eller en annen tast for å fjerne feilmeldingen, og sett inn den riktige tapekassetten.