Hjem > Redigere en etikett > Opprette tabeller

Opprette tabeller

Opprett en tabell ved å angi antall rader og kolonner. Du kan lagre filen som en mal som kan brukes igjen på andre etiketter.
image
Det er et maksimalt antall rader som avhenger av tapebredden.
Maks linjer Tapebredde
7 linjer 24 mm
5 linjer 18 mm
3 linjer 12 mm
2 linjer 9 mm

6 mm

1. Trykk på image.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Auto- format], og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Tabellformat], og trykk deretter på OK.
    Bruk image-, image-, image- og image-tastene til å opprette tabellen.
  4. Trykk på image eller image for å velge tapebredden du ønsker, og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å velge [Rader].
  6. Trykk på image eller image for å angi antall rader du ønsker.
  7. Trykk på image eller image for å velge [Kolonner].
  8. Trykk på image eller image for å angi antall kolonner du ønsker, og trykk deretter på OK.
  9. Skriv inn ønsket tekst, og trykk på OK.
  10. Gjenta disse trinnene for hvert tekstfelt, og trykk på OK.
  11. Gjør ett av følgende:
    • Velg [Skriv], og trykk deretter på OK.
    • Trykk på image eller image for å velge ett av følgende alternativer:
      image
    Alternativ
    Beskrivelse
    Rediger

Endre teksten.

Lagre

Lagre etiketten.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Bruke filminnet.

Meny

Endre innstillinger for skrifttype eller skriftstil.

Forh.visning

Forhåndsvis etiketten før utskrift.

Trykk på image for å endre forstørrelsen på LCD-skjermen.

Utskr.- alt.

Velg utskriftsalternativer.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Skrive ut etiketter.

12. Trykk på image eller image for å velge antall etiketter du vil skrive ut, og trykk deretter på image eller OK.
image
  • 3,5 mm tape kan ikke brukes til å opprett tabeller.
  • Hvis bredden på gjeldende tapekassett ikke samsvarer med angitt bredde for den valgte utformingen, vises en feilmelding når du prøver å skrive ut eller forhåndsvise etiketten. Trykk på image eller en annen tast for å fjerne feilmeldingen, og sett inn den riktige tapekassetten.