Home > Voordat u de labelprinter gaat gebruiken > Handelsmerken en licenties

Handelsmerken en licenties

• Android is een handelsmerk van Google LLC.
  • Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.
  • Het woordmerk Bluetooth® en de Bluetooth-logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dit merk door Brother Industries, Ltd. vindt plaats onder licentie. Alle overige merken en handelsnamen zijn eigendom van de desbetreffende houders.
  • QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.
  • Mac, iPad, iPhone en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc.
  • QR Code Generating Program Copyright© 2008 DENSO WAVE INCORPORATED.
  • Voor delen van deze software geldt: copyright © 2014 The FreeType Project (www.freetype.org). Alle rechten voorbehouden.

Alle handels- en productnamen van bedrijven die vermeld zijn op Brother-producten, de bijbehorende documenten en andere materialen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectieve bedrijven.