Belangrijke opmerking

• De inhoud van dit document en de specificaties van deze labelprinter kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast.
  • Brother houdt zich het recht voor om wijzigingen in de specificaties en het hierin bevatte materiaal door te voeren zonder voorafgaande kennisgeving, en is niet verantwoordelijk voor welke schade ook (inclusief gevolgschade) veroorzaakt door het vertrouwen op het voorgestelde materiaal, inclusief maar niet beperkt tot typografische en andere fouten met betrekking tot de publicaties.
  • Deze labelprinter biedt geen ondersteuning voor een draadloze verbinding.
  • De afbeeldingen van de schermen in deze handleiding kunnen afwijken van wat er op het scherm wordt weergegeven, afhankelijk van het besturingssysteem, het model van uw product en de softwareversie.
  • Lees alle met de labelprinter meegeleverde documenten met veiligheidsvoorschriften en aanwijzingen voor de bediening goed door voordat u de labelprinter in gebruik neemt.
  • De labelprinter die in de afbeeldingen wordt weergegeven, kan afwijken van uw model labelprinter.
  • De verkrijgbare verbruiksartikelen kunnen per land of regio verschillen.
  • Het gebruik van de nieuwste versie van P-touch Editor wordt aanbevolen.
  • Zorg ervoor dat de prestaties van de labelprinter altijd up-to-date zijn. Kijk regelmatig op support.brother.com om te controleren of er nieuwe firmware-updates beschikbaar zijn. Als u de firmware niet bijwerkt, zijn bepaalde functies mogelijk niet beschikbaar op de labelprinter.
  • Voordat u uw Laberlprinter weggeeft, vervangt of weggooit, raden wij u aan om de fabrieksinstellingen terug te zetten zodat alle persoonlijke informatie wordt verwijderd.