Home > Labels afdrukken met mobiele apparaten > Labels maken en afdrukken met mobiele apparaten

Labels maken en afdrukken met mobiele apparaten

Zorg dat de labelprinter via Bluetooth of met een USB-kabel is verbonden met het mobiele apparaat.

1. Start de app voor het afdrukken van labels op het mobiele apparaat.
  2. Selecteer een labelsjabloon of -ontwerp.
    image
    U kunt ook een eerder gemaakt label of gemaakte afbeelding selecteren en die afdrukken.
  3. Ga naar het menu Afdrukken van de app voor het afdrukken van labels.