Home > Labels afdrukken met mobiele apparaten > De app Brother iPrint&Label App installeren

De app Brother iPrint&Label App installeren

Gebruik de app iPrint&Label van Brother om rechtstreeks af te drukken vanaf een iPhone, iPad, iPod touch of een mobiel apparaat met Android.
App Kenmerken

Brother iPrint&Label

Labels voor zakelijk gebruik maken, bijvoorbeeld barcodes, labels voor kantoorapparatuur of labels voor archiefmappen.
Ga voor meer informatie over de beschikbare mobiele apps voor de printer naar https://support.brother.com/g/d/f5f9