Hjem > Opsætning af din labelprinter > Slå tape farve -registrering til eller fra

Slå tape farve -registrering til eller fra

For at få en mere nøjagtig forhåndsvisning af den label, du opretter, skal du indstille funktionen til at registrere tapefarve til [Til] i tilstanden labelvisning. Labelprinteren registrerer farven på tapen og viser labelbilledet på displayet, som afspejler den pågældende farve på tapen.

Standardindstillingen er [Til].

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Indstill.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Tapefarve], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge [Til] eller [Fra], og tryk derefter på OK.
BEMÆRK

Funktionen tapefarveregistrering er ikke tilgængelig, når du bruger visse tapekassetter. I dette tilfælde vil labelbilledet på displayet vises som sort tekst på hvid baggrund.