Hjem > Opsætning af din labelprinter > Indstilling af Indtastningstilstand

Indstilling af Indtastningstilstand

Tilstanden Labelvisning

Tilstanden Labelvisning

Tilstanden Forhåndsvisning af udskrift

Tilstanden Forhåndsvisning af udskrift
  1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Indstill.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Inputtilstand], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge en af følgende indstillinger:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Labelvisning

Viser de tegnattributter og rammer, du har indstillet, da du oprettede en label.

Tryk på image for at ændre displayforstørrelsen.

Vis udskrift

Vælg dette felt, hvis du ikke ønsker at se attributterne på displayet.

5. Tryk på OK.