Tilgængelige programmer

Windows

Program Egenskaber
P-touch Editor *1

Gør det muligt at designe og udskrive brugerdefinerede labels ved hjælp af indbyggede tegneværktøjer for at oprette forskellige skrifttyper og teksttypografier, importere billeder og indsætte stregkoder.

P-touch Transfer Manager *2

Gør det muligt at sende skabeloner og andre data til labelprinteren og gemme sikkerhedskopier af dine data på computeren.

Dette program installeres med P-touch Editor.

P-touch Library

Administrerer og udskriver P-touch Editor-skabeloner.

Du kan bruge P-touch Library til udskrivning af skabeloner.

Dette program installeres med P-touch Editor.

P-touch Transfer Express *2

Giver dig mulighed for at overføre dokumenter til labelprinteren.

P-touch Update Software *2 Opdaterer software og firmware til den seneste version.
*1
Funktionen skabelonoverførsel er aktuelt kun tilgængelig i P-touch Editor 5.4. P-touch Editor 6.0 vil understøtte denne funktion fra en fremtidig opdatering.
*2
Kun tilgængelig med USB-tilslutning.

Mac

Program Egenskaber
P-touch Editor

Gør det muligt at designe og udskrive brugerdefinerede labels ved hjælp af indbyggede tegneværktøjer for at oprette forskellige skrifttyper og teksttypografier, importere billeder og indsætte stregkoder.

Hurtig Overførsel *1 Opdaterer firmware til den seneste version.
Kun tilgængelig med USB-tilslutning.