Hem > Konfigurera din etikettskrivare > Ställ in tid för automatisk avstängning

Ställ in tid för automatisk avstängning

Din etikettskrivare har en strömsparande funktion som automatiskt stänger av skrivaren om du inte trycker ned någon tangent inom en viss tid under vissa driftsvillkor. Oavsett om du använder nätadapter eller batterier kan du ändra den automatiska avstängningstiden.

PT-D410

1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Automatisk avstängning] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image,image, image eller image för att välja följande alternativ:
    Alternativ
    Beskrivning
    Nätadapter

Av

1 t

2 t

4 t

8 t

Batteri

5 min

10 min

30 min

4. Tryck på OK.

PT-D460BT

1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Inställ- ningar] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa [Automatisk avstängning] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa [Nätadapter] eller [Batteri] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att välja ett av följande alternativ:
    Beskrivning
    Nätadapter

Av

1 t

2 t

4 t

8 t

Batteri

5 min

10 min

30 min

6. Tryck på OK.