Tillgängliga program

Windows

Program Funktioner
P-touch Editor

Gör det möjligt att designa och skriva ut anpassade etiketter med inbyggda ritverktyg för att skapa olika teckensnitt och textstilar, importera bilder och infoga streckkoder.

P-touch Update Software *1 Uppdaterar programvaran och firmware till den senaste versionen.
*1
Endast tillgänglig med USB-anslutning.

Mac

Program Funktioner
P-touch Editor

Gör det möjligt att designa och skriva ut anpassade etiketter med inbyggda ritverktyg för att skapa olika teckensnitt och textstilar, importera bilder och infoga streckkoder.

Transfer Express *1 Uppdaterar firmware till den senaste versionen.
Endast tillgänglig med USB-anslutning.