Koti > Tiedostomuistin käyttäminen > Tarratiedostojen tallentaminen

Tarratiedostojen tallentaminen

Voit tallentaa jopa 50 tarraa ja noutaa ne tulostettaviksi myöhemmin. Kukin tarratiedosto voi sisältää enintään 80 (PT-D410) tai 280 (PT-D460BT) merkkiä. Voit myös muokata ja korvata tallennettuja tarroja.

PT-D410

1. Syötä teksti ja muotoile tarra.
  2. Paina image -painiketta.
  3. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Tallenna], ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse tiedosto painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.

PT-D460BT

1. Syötä teksti ja muotoile tarra.
  2. Paina image -painiketta.
  3. Valitse tiedosto painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.