Koti > Tiedostomuistin käyttäminen > Tallennetun tarran tulostaminen, avaaminen ja poistaminen

Tallennetun tarran tulostaminen, avaaminen ja poistaminen

PT-D410

1. Paina image -painiketta.
  2. Tee jokin seuraavista:
    Asetus
    Kuvaus
    Tulosta
    1. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee Tulosta, ja paina sitten OK-painiketta.
    2. Valitse tiedosto painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
    3. Muuta kopioiden määrää painamalla image tai image ja paina sitten image tai OK.
    Avaa
    1. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee Avaa, ja paina sitten OK-painiketta.
    2. Valitse tiedosto painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
    Poista
    1. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee Poista, ja paina sitten OK-painiketta.
    2. Valitse tiedosto painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.

Näyttöön tulee Poista?-sanoma.

3. Paina OK-painiketta.

PT-D460BT

1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Tiedosto], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse tiedosto painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Tee jokin seuraavista:
    Asetus
    Kuvaus
    Tulosta
    1. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee Tulosta, ja paina sitten OK-painiketta.
    2. Muuta kopioiden määrää painamalla image tai image ja paina sitten image tai OK.
    Avaa
    Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee Avaa, ja paina sitten OK-painiketta.
    Poista
    1. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee Poista, ja paina sitten OK-painiketta.
    2. Paina OK-painiketta.

Näyttöön tulee Poista?-sanoma.

3. Paina OK-painiketta.

Jos haluat poistaa tallennetun tarran tiedostonvalintanäytöstä, valitse tarra painamalla image tai image ja paina sitten image -painiketta.