Koti > Tarratulostimen käyttöönotto > Automaattisen virrankatkaisun ajan asettaminen

Automaattisen virrankatkaisun ajan asettaminen

Tarratulostimessa on virransäästötoiminto, joka katkaisee tulostimen virran automaattisesti, jos mitään näppäintä ei paineta tietyn ajan kuluessa tietyissä käyttötilanteissa. Huolimatta siitä, käytätkö verkkolaitetta vai paristoja, voit muuttaa automaattisen virran katkaisun aikaa.

PT-D410

1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Autom. virrankatkaisu], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse seuraavat asetukset painamalla image,image, image tai image:
    Asetus
    Kuvaus
    Verkkolaite

Pois

1 h

2 h

4 h

8 h

Akku

5 min

10 min

30 min

4. Paina OK-painiketta.

PT-D460BT

1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Asetukset], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Autom. Virrankatkaisu], ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Verkkolaite] tai [Akku], ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista painamalla image tai image:
    Asetus
    Kuvaus
    Verkkolaite

Pois

1 h

2 h

4 h

8 h

Akku

5 min

10 min

30 min

6. Paina OK-painiketta.