Koti > Tarratulostimen käyttöönotto > Bluetoothin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Bluetoothin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Vastaavat mallit:PT‑D460BT
  1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Asetukset], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Bluetooth], ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Bluetooth (Päälle/Pois)], ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Paina image tai image valitaksesi [Päälle]- tai [Pois]-asetuksen ja paina sitten OK-painiketta.
    Kun valitset [Päälle], Bluetooth-kuvake näkyy nestekidenäytössä.
image
  • Voit myös ottaa Bluetoothin käyttöön ja poistaa sen käytöstä painamalla image ja image samanaikaisesti, kun aloitusnäyttö tulee esiin.
  • Kytke Bluetoothin automaattinen uudelleenyhdistämistila käyttöön tai pois käytöstä, kun yhdistät tarratulostimen mobiililaitteeseesi.