Beschikbare toepassingen

Windows

App Kenmerken
P-touch Editor

Hiermee kunt u uw eigen labels ontwerpen en afdrukken. Gebruik de ingebouwde tekentools om verschillende lettertypen en stijlen te maken, afbeeldingen te importeren en barcodes toe te voegen.

P-touch Update Software *1 De nieuwste versie van de software en firmware downloaden.
*1
Alleen beschikbaar met de USB-verbinding.

Mac

App Kenmerken
P-touch Editor

Hiermee kunt u uw eigen labels ontwerpen en afdrukken. Gebruik de ingebouwde tekentools om verschillende lettertypen en stijlen te maken, afbeeldingen te importeren en barcodes toe te voegen.

Transfer Express *1 Firmware bijwerken naar de nieuwste versie.
Alleen beschikbaar met de USB-verbinding.