Home > De labelprinter installeren > Overzicht van het toetsenbord

Overzicht van het toetsenbord

PT-D410

image
  1. Aan/uit
    Druk op deze knop om de labelprinter in of uit te schakelen.
  2. Menu
    Druk op deze knop om het hoofdmenu te openen.
  3. Lettertype
    Druk op deze knop om een lettertype te selecteren.
  4. Label
    Druk op deze knop om de labelkenmerken te openen.
  5. Kader
    Druk op deze knop om een kader te selecteren.
  6. Symbool
    Druk op deze knop om een symbool uit de symboolmenu’s te selecteren en in te voegen.
  7. Auto opmaak
    Druk op deze knop om een labelopmaak te selecteren van een vooraf gedefinieerde sjabloon of lay-out.
  8. Afdrukvoorbeeld/Invoeren
    Druk op deze knop om een afdrukvoorbeeld van het label weer te geven.
    Om de tape door te voeren drukt u tegelijkertijd op Afdrukvoorbeeld/Invoeren en de knop Shift.
  9. Afdrukken/Afdrukopties
    Druk op deze knop om het afdrukken te starten.
    Als u de afdrukopties wilt instellen, drukt u tegelijkertijd op Afdrukken/Afdrukopties en de knop Shift.
  10. Wissen
    Druk op deze knop om alle tekst- en afdrukinstellingen te wissen.
  11. Backspace
    Druk op deze knop om het teken links van de cursor te verwijderen.
  12. Cursor
    Druk op deze knop om de cursor in de richting van de pijl te verplaatsen.
  13. OK
    Druk op deze knop om de weergegeven optie te selecteren.
  14. Esc
    Druk op deze knop om de huidige bewerking te annuleren.
  15. Entertoets
    Druk op deze knop om uw selectie te bevestigen.
  16. Accent
    Druk op deze knop om een teken met accent te selecteren en in te voegen.
  17. Bestand
    Druk op deze knop om gegevens op te halen die zijn opgeslagen in het bestandsgeheugen.
  18. Spatie
    Druk op deze knop om een spatie in te voegen.
    Druk op deze knop om terug te gaan naar de standaardwaarde.
  19. Hoofdletters
    Druk op deze knop als u de hoofdlettermodus wilt inschakelen.
  20. Shift

Houd deze knop ingedrukt terwijl u een letter of cijfer indrukt om een hoofdletter te typen of het symbool dat op de cijfertoets staat.

Druk tegelijkertijd op Shift en de knop image om de cursor naar het begin van de tekst te verplaatsen.

Druk tegelijkertijd op Shift en de knop image om de cursor naar het eind van de tekst te verplaatsen.

PT-D460BT

image
  1. Aan/uit
    Druk op deze knop om de labelprinter in of uit te schakelen.
  2. Start/Bluetooth
    Druk op deze knop om terug te gaan naar het beginscherm. Druk tegelijkertijd op Start/Bluetooth en de knop Shift om Bluetooth in of uit te schakelen.
  3. Lettertype
    Druk op deze knop om een lettertype te selecteren.
  4. Label
    Druk op deze knop om de labelkenmerken te openen.
  5. Kader
    Druk op deze knop om een kader te selecteren.
  6. Symbool
    Druk op deze knop om een symbool uit de symboolmenu’s te selecteren en in te voegen.
  7. Opslaan
    Druk op deze knop om gegenereerde gegevens in het bestandsgeheugen op te slaan.
  8. Afdrukvoorbeeld/Invoeren
    Druk op deze knop om een afdrukvoorbeeld van het label weer te geven.
    Om de tape door te voeren drukt u tegelijkertijd op Afdrukvoorbeeld/Invoeren en de knop Shift.
  9. Afdrukken/Afdrukopties
    Druk op deze knop om het afdrukken te starten.
    Als u de afdrukopties wilt instellen, drukt u tegelijkertijd op Afdrukken/Afdrukopties en de knop Shift.
  10. Wissen
    Druk op deze knop om alle tekst- en afdrukinstellingen te wissen.
  11. Backspace
    Druk op deze knop om het teken links van de cursor te verwijderen.
  12. Cursor
    Druk op deze knop om de cursor in de richting van de pijl te verplaatsen.
  13. OK
    Druk op deze knop om de weergegeven optie te selecteren.
  14. Esc
    Druk op deze knop om de huidige bewerking te annuleren.
  15. Entertoets
    Druk op deze knop om uw selectie te bevestigen.
  16. Accent
    Druk op deze knop om een teken met accent te selecteren en in te voegen.
  17. Barcode
    Druk op deze knop om een barcodelabel te maken.
  18. Spatie
    Druk op deze knop om een spatie in te voegen.
    Druk op deze knop om terug te gaan naar de standaardwaarde.
  19. Hoofdletters
    Druk op deze knop als u de hoofdlettermodus wilt inschakelen.
  20. Shift

Houd deze knop ingedrukt terwijl u een letter of cijfer indrukt om een hoofdletter te typen of het symbool dat op de cijfertoets staat.

Druk tegelijkertijd op Shift en image of image om de cursor naar het begin van het vorige of volgende blok te verplaatsen.

Druk tegelijkertijd op Shift en image of image om de cursor naar het begin of eind van de huidige regel te verplaatsen.