Hjem > Før du bruger din labelprinter > Varemærker og licenser

Varemærker og licenser

• Android er et varemærke, der tilhører Google LLC.
  • Google Play og Google Play-logoet er varemærker, der tilhører Google LLC.
  • Bluetooth®-ordmærket og -logoerne er registrerede varemærker, der tilhører Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug, som Brother Industries, Ltd. gør af sådanne mærker, finder sted under licens. Andre varemærker og varebetegnelser tilhører deres respektive ejere.
  • QR Code er et registreret varemærke, der tilhører DENSO WAVE INCORPORATED.
  • Mac, iPad, iPhone og iPod touch er varemærker, der tilhører Apple Inc.
  • QR Code Generating Program © 2008 DENSO WAVE INCORPORATED.
  • Dele af denne software er ophavsret © 2014 The FreeType Project (www.freetype.org). Alle rettigheder forbeholdes.

Alle handelsnavne og produktnavne, der forekommer på Brother-produkter, relaterede dokumenter og eventuelle andre materialer er alle varemærker eller registrerede varemærker, som tilhører deres respektive virksomheder.