Hjem > Før du bruger din labelprinter > Generelle forholdsregler

Generelle forholdsregler

• Afhængigt af stedet, materialet og miljøforholdene kan labelen gå løs eller sidde permanent fast, og farven på labels kan ændre sig eller smitte af på andre genstande. Inden en label sættes på, skal omgivelserne og materialet kontrolleres. Test labelen ved at sætte et lille stykke af den på et ikke iøjnefaldende område af den relevante overflade.
  • Brug IKKE maskine, komponenter eller forbrugsvarer på nogen måde eller til noget formål, som ikke er beskrevet i denne vejledning. Hvis du gør dette, kan det medføre ulykker eller skader.
  • Brug kun Brother TZe-tape i labelprinteren. Brug IKKE tape, der ikke har image -mærket.
  • Brug en blød klud til at rense printhovedet; rør aldrig ved printhovedet.
  • Tryk IKKE for hårdt på tapeafskærerarmen.
  • Forsøg IKKE at udskrive labels ved hjælp af en tom tapekassette. Det beskadiger printhovedet.
  • Træk IKKE i tapen under udskrivning eller fremføring; det vil beskadige tapen og labelprinteren.
  • Alle data, der er gemt i hukommelsen, går tabt ved fejl, ved reparation af printer, eller hvis batterierne aflades helt.
  • Printede tegn kan se anderledes ud end ved forhåndsvisningen, da din enheds eller computers skærm kan have en højere opløsning end labelprinteren.
  • Længden af den trykte label kan afvige fra den viste labellængde.
  • Når strømmen er afbrudt i to minutter, slettes al tekst, alle formatindstillinger og eventuelle tekstfiler gemt i hukommelsen.
  • Sørg for at læse de instruktioner, der følger med stoftape til påstrygning, ekstra kraftigt klæbende tape, eller andre typer specialtape og overhold alle forholdsregler, som er anført i instruktionerne.
  • En beskyttende, gennemsigtig film er placeret på displayet under fremstilling og forsendelse. Fjern denne film inden brug.