Hjem > Brug af filhukommelsen > Gem labelfiler

Gem labelfiler

Der kan gemmes op til 50 labels, som kan hentes til udskrivning på et senere tidspunkt. Hver labelfil kan maksimalt indeholde 80 (PT-D410) eller 280 (PT-D460BT) tegn. Det er også muligt at redigere og overskrive gemte labels.

PT-D410

1. Indtast teksten, og formater din label.
  2. Tryk på image.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Gem], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge en fil, og tryk derefter på OK.

PT-D460BT

1. Indtast teksten, og formater din label.
  2. Tryk på image.
  3. Tryk på image eller image for at vælge en fil, og tryk derefter på OK.