Hjem > Fejlfinding > Hvis du har problemer med din labelprinter

Hvis du har problemer med din labelprinter

I dette kapitel forklares det, hvordan du kan løse almindelige problemer, du kan komme ud for, når du bruger labelprinteren.

Hvis du stadig oplever problemer imageimage Relaterede informationer Hvis du stadig ikke kan løse problemet efter at have læst disse punkter, skal du gå ind på Brother support-websiden på support.brother.com.

Problem Løsning

Labelprinteren udskriver ikke.

• Kontroller, at tapekassetten er isat korrekt.
  • Hvis tapekassetten er tom, skal den udskiftes. Besøg www.brother.comfor at bestille forbrugsstoffer og tilbehør.
  • Kontroller, at dækslet til tapekassetterummet er lukket omhyggeligt.
  • Kontroller, at labelprinteren er tændt.
  • (PT-D460BT) Kontroller, at computerens eller mobilenhedens Bluetooth-indstilling er slået til.
  • (PT-D460BT) Kontroller, at labelprinteren er sluttet til din computer eller mobilenhed via Bluetooth.
  • Kontroller, at labelprinteren er valgt i Brother iPrint&Label-appen.
  • Kontroller, at labelprinteren ikke er parret med en anden enhed.
  • Sørg for, at labelprinteren og din mobilenhed eller computer er tæt nok på hinanden til at kunne kommunikere.
  • (PT-D460BT) Kontroller, at indstillingen til automatisk gentilslutning af Bluetooth-forbindelsen på en anden computer eller mobilenhed ikke er aktiveret.
  • Sørg for, at der ikke er enheder, som udsender radiobølger (f.eks. en mikrobølgeovn), placeret i nærheden.
  • Kontroller, at den korrekte printerdriver er installeret, hvis du udskriver fra en computer.
  • Tilslut labelprinteren til din computer ved hjælp af USB-kablet (medfølger), når du udskriver fra en computer.
  • Hvis printhovedet er snavset, skal du rengøre det med en vatpind eller med rengøringskassetten til printhovedet (TZe-CL4).
  • Tapen fremføres ikke korrekt.
  • Tapen sidder fast inde i labelprinteren.
  • Hvis tapen er bøjet, skæres den bøjede sektion af.
  • Hvis tapen sidder fast, skal tapekassetten tages ud, og den fastsiddende tape skal fjernes. Klip derefter eventuel beskadiget tape af.
  • Kontroller, at enden af tapen føres ud gennem tapestyret.
  • Kontroller, at tapen peger mod tapeudgangsåbningen.
  • Fjern tapekassetten, og sæt den i igen.

Der opstod en fejl under brug af en mobil-app.

Gå til menuen indstillinger i din mobil-app, og vælg Support > Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding.

Skærmen er blevet låst.

• Nulstil den interne hukommelse til fabriksindstillingerne. Mere information imageimage Relaterede emner
  • Afbryd lysnetadapteren, og fjern batterierne i mindst 10 minutter.
Displayet forbliver tomt, efter maskinen er tændt. Kontroller, at batterierne er korrekt isat og at den lysnetadapter, der fulgte med labelprinteren, er korrekt tilsluttet.

Displaymeddelelserne vises på et fremmed sprog.

Indstil det displaysprog, du ønsker. Mere information imageimage Relaterede emner

Labelprinteren stopper, mens den udskriver en label.

• Udskift tapekassetten, hvis der er synlig stribet tape, da det angiver slutningen på tapen.
  • Udskift alle batterierne, eller slut lysnetadapteren direkte til labelprinteren.

Tidligere gemte labelfiler er ikke tilgængelige.

Alle filer, der er gemt i den interne hukommelse, slettes, hvis batterierne er ved at løbe tør for strøm, eller lysnetadapteren er blevet koblet fra.

• Jeg kan ikke installere printerdriveren, selvom jeg følger den korrekte procedure. (Windows)
  • Jeg kan ikke se min printer på listen i P-touch Editor, selvom jeg har installeret printerdriveren. (Windows)
Hvis du ikke kan bruge din labelprinter, selvom du har installeret printerdriveren:
  1. Download afinstallationsprogrammet for printerdriveren fra siden for din model på support.brother.com.
  2. Brug afinstallationsprogrammet for printerdriveren til at fjerne printeroplysningerne.
  3. Kør driverinstallationsprogram for printer igen, og følg vejledningen på skærmen for at fortsætte med installationen.

Farvebåndet er adskilt fra farverullen.

Hvis farvebåndet er ødelagt, skal du udskifte tapekassetten. Hvis det ikke er gået i stykker, skal du lade tapen være uafskåret og forsigtigt tage tapekassetten ud og derefter vikle det løse farvebånd op på spolen.
image

Udskrevne stregkoder eller QR-koder kan ikke læses.

• Udskift tapen. (Anbefalet: Sort på hvid tape)
  • Forstør stregkoder eller QR-koder ved hjælp af stregkodescannerprogrammet, hvis det er muligt.

Jeg kender ikke versionsnummeret på firmwaren til labelprinteren.

Du kan bekræfte firmwareversionsnummeret og andre oplysninger på displayet. Mere information imageimage Relaterede emner

Der er for meget margen (mellemrum) på den udskrevne label på begge sider af teksten.

• Vælg Ll marg, Kæde, eller Ingen klip indstillinger for mindre margener.

Mere information imageimage Relaterede emner

• Når den sidste label udskrives, skal du trykke på image og image samtidigt for at fremføre tapen og derefter skubbe den sidste label ud og skære den af. Bemærk, at labelprinteren vil fremføre omtrent 23 mm tape før den næste nye label, når du bruger denne metode.

Skrifttypestørrelsen kan ikke øges.

Skrifttypen har allerede den maksimale størrelse for labelens bredde, eller labelens længde er blevet fastsat, så der er en grænse for skriftstørrelsen for at undgå at overskride den fastsatte længde.

Når der udskrives flere labels, skæres den sidste label forkert af.

Når Kæde er aktiveret, skal du fremføre tapen for at skubbe den sidst udskrevne label ud og derefter trykke på håndtaget til tapeafskærerarmen for at skære labelen af manuelt.

Jeg kan ikke opdatere printerens firmware ved hjælp af P-touch Update Software, Transfer Express eller Mac Update Tool.

Genstart printeren, og prøv derefter at opdatere firmwaren igen. Tryk ikke på nogen knapper under firmwareopdateringen før Startskærmbillede vises automatisk.

Labelprinteren fungerer ikke normalt.

• Nulstil den interne hukommelse til fabriksindstillingerne. Mere information imageimage Relaterede emner
  • Afbryd lysnetadapteren, og fjern batterierne i mindst 10 minutter.