Hjem > Opret og udskriv labels ved hjælp af din computer > Opret labels ved hjælp af P-touch Editor (Windows)

Opret labels ved hjælp af P-touch Editor (Windows)

Hvis du vil bruge din labelprinter sammen med din computer, skal du installere P-touch Editor og printerdriveren på din computer.

Du kan finde de nyeste drivere og software på siden for din model Downloads på Brother Support-websiden support.brother.com.

1. Start P-touch Editor image.
    • Windows 11:

Klik på Start>Brother P-touch>P-touch Editor, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Editor på skrivebordet.

* Afhængigt af computerens operativsystem oprettes mappen Brother P-touch muligvis eller muligvis ikke.

• Windows 10:

Klik på Start>Brother P-touch>P-touch Editor, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Editor på skrivebordet.

• Windows 8.1:

Klik på ikonet P-touch Editor på skærmen Apps, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Editor på skrivebordet.

2. Gør et af følgende:
    • Klik på Åbn (4) for at åbne et eksisterende layout.
    • Klik på fanen Ny label og knappen Ny label (1) for at oprette et nyt layout.
    • Hvis du vil oprette et nyt layout ved hjælp af et forudindstillet layout, skal du klikke på fanen Ny label og klikke på en kategori-knap (2), vælge en skabelon og derefter klikke på Opret (3).