Hjem > Opret og udskriv labels ved hjælp af din computer > Opret labels og udskriv ved hjælp af P-touch Editor (Mac)

Opret labels og udskriv ved hjælp af P-touch Editor (Mac)

Download og installer P-touch Editor fra App Store på din Mac.

Hvis du vil bruge din labelprinter sammen med din Mac computer, skal du installere P-touch Editor.

1. Dobbeltklik på Macintosh HD>Programmer, og dobbeltklik derefter på ikonet Brother P-touch Editor.
  2. Når P-touch Editor starter, skal du klikke på New (Ny) for vælge en skabelon, oprette et nyt layout eller åbne et eksisterende layout.
    image
  3. Vælg udskriftsindstillingerne.
  4. Klik på ikonet Print (Udskriv).