Vedligeholdelse

Fjern altid batterierne, og frakobl lysnetadapteren, inden labelprinteren rengøres.

Rengør enheden

1. Tør alt støv og pletter af labelprinteren med en blød, tør klud.
  2. Brug en let fugtet klud til at fjerne vanskelige pletter.
    image
    Brug ikke fortynder, rensebenzin, alkohol eller andre organiske opløsningsmidler. Disse kan deformere eller beskadige labelprinterens kabinet.

Rengøring af printhovedet

Striber eller utydelige tegn af dårlig kvalitet på de udskrevne labels indikerer som regel, at printhovedet er snavset.

• Rengør printhovedet med en vatpind eller rengøringskassette til printhovedet (TZe-CL4).
    image
    image
    • Rør ikke direkte ved printhovedet med dine bare hænder.
    • Læs, og følg de instruktioner, der følger med rengøringskassetten til printhovedet.

Rengøring af tapeafskæringen

Der kan sætte sig tape-klæbemasse på knivbladet efter gentagen brug, hvorved knivbladet bliver sløvt, og tapen kan sætte sig fast i afskæreren.

• Ca. en gang om året skal du tørre knivbladet af med en vatpind fugtet med isopropylalkohol (hospitalssprit).
    image
    image
    • Undlad at berøre knivbladet direkte med hænderne.
    • Brug isopropylalkohol i overensstemmelse med producentens retningslinjer.