Hjem > Rediger en label > Opret en stregkodelabel > Opret og udskriv stregkoder

Opret og udskriv stregkoder

Labelprinteren er ikke udelukkende beregnet til at oprette stregkodelabels. Kontroller altid, at stregkodelabels kan læses af stregkodelæseren.

For at få det bedste resultat skal stregkodelabels udskrives med sort farvebånd på hvid tape. Nogle stregkodelæsere er måske ikke i stand til at læse stregkodelabels, der er udskrevet med farvet tape eller blæk.

Der kan udskrives op til fem stregkoder på en label.

BEMÆRK
  • Brug [Stor] indstillingen til [Bredde] når det er muligt. Nogle stregkodelæsere er måske ikke i stand til at læse stregkodelabels, der er udskrevet med indstillingen [Lille].
  • Kontinuerlig udskrivning af et stort antal stregkodelabels kan overophede printhovedet, hvilket kan påvirke udskrivningskvaliteten.
  • Symboler er kun tilgængelig for protokollerne CODE39, CODE128, CODABAR eller GS1-128.
  • Attributten “C.Digit“ (Kontrolciffer) er kun tilgængelig for protokollerne CODE39, I-2/5, og CODABAR.

PT-D410

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Opsætning af streg.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge en attribut.
  4. Tryk på image eller image for at indstille en værdi for den pågældende attribut, og tryk derefter på OK.
  5. Indtast stregkodedata. Mere information imageimage Relaterede emner
  6. Tryk på image.
  7. Tryk på image eller image for at vælge et tegn, og tryk derefter på OK.
  8. Tryk på OK.

PT-D460BT

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image, image, image, eller image for at vælge en attribut, og tryk derefter på OK.
  3. Indtast stregkodedata. Mere information imageimage Relaterede emner
  4. Tryk på image.
  5. Tryk på image eller image for at vælge et tegn, og tryk derefter på OK.
  6. Tryk på OK.