Tastaturoversigt

PT-D410

image
  1. Tænd/sluk
    Tryk for at tænde eller slukke for labelmaskinen. Tryk for at tænde eller slukke for labelprinteren.
  2. Menu
    Tryk for at få adgang til hovedmenuen.
  3. Skrifttype
    Tryk for at vælge en skrifttype.
  4. Label
    Tryk for at tilgå labelattributter.
  5. Ramme
    Tryk for at vælge en ramme.
  6. Symbol
    Tryk for at vælge og indsætte et symbol fra symbolmenuerne.
  7. Auto-format
    Tryk for at vælge et labelformat blandt forudindstillede skabeloner eller layouts.
  8. Eksempel/Fremfør
    Tryk for at få vist et billede af labelen før udskrivning.
    For fremføring af tapen, tryk på Eksempel/Fremfør og Shift -tasten samtidigt.
  9. Udskriv/Udskriftsindstillinger
    Tryk for at udskrive.
    For at indstille udskriftsindstillinger, tryk på Udskriv/Udskriftsindstillinger og Shift -tasten samtidigt.
  10. Ryd
    Tryk på for at rydde alle tekst- og udskriftsindstillinger.
  11. Tilbage
    Tryk for at slette ethvert tegn til venstre for markøren.
  12. Markør
    Tryk for at flytte markøren i pilens retning.
  13. OK
    Tryk for at vælge den viste indstilling.
  14. Escape
    Tryk for at annullere den aktuelle handling.
  15. Enter
    Tryk for at bekræfte dit valg.
  16. Accent
    Tryk for at vælge og indsætte et tegn med accent.
  17. Fil
    Tryk for at hente data, der er gemt i filhukommelsen.
  18. Mellemrum
    Tryk for at indsætte et mellemrum.
    Tryk for at gå tilbage til standardværdi.
  19. Store bogstaver
    Tryk for kun at bruge store bogstaver.
  20. Shift

Tryk, og hold, når du trykker på en bogstav- eller taltast for at skrive et stort bogstav eller symbolet, der er markeret på tasten.

For at flytte markøren til begyndelsen af din tekst, tryk på Shift og image -tasten samtidigt.

For at flytte markøren til slutningen af din tekst, tryk på Shift og image -tasten samtidigt.

PT-D460BT

image
  1. Tænd/sluk
    Tryk for at tænde eller slukke for labelmaskinen. Tryk for at tænde eller slukke for labelprinteren.
  2. Hjem/Bluetooth
    Tryk for at vende tilbage til startskærmen. For at slå Bluetooth til eller fra, tryk på Hjem/Bluetooth og Shift -tasten samtidigt.
  3. Skrifttype
    Tryk for at vælge en skrifttype.
  4. Label
    Tryk for at tilgå labelattributter.
  5. Ramme
    Tryk for at vælge en ramme.
  6. Symbol
    Tryk for at vælge og indsætte et symbol fra symbolmenuerne.
  7. Gem
    Tryk for at gemme de oprettede data i filhukommelsen.
  8. Eksempel/Fremfør
    Tryk for at få vist et billede af labelen før udskrivning.
    For fremføring af tapen, tryk på Eksempel/Fremfør og Shift -tasten samtidigt.
  9. Udskriv/Udskriftsindstillinger
    Tryk for at udskrive.
    For at indstille udskriftsindstillinger, tryk på Udskriv/Udskriftsindstillinger og Shift -tasten samtidigt.
  10. Ryd
    Tryk på for at rydde alle tekst- og udskriftsindstillinger.
  11. Tilbage
    Tryk for at slette ethvert tegn til venstre for markøren.
  12. Markør
    Tryk for at flytte markøren i pilens retning.
  13. OK
    Tryk for at vælge den viste indstilling.
  14. Escape
    Tryk for at annullere den aktuelle handling.
  15. Enter
    Tryk for at bekræfte dit valg.
  16. Accent
    Tryk for at vælge og indsætte et tegn med accent.
  17. Stregkode
    Tryk for at oprette en stregkodelabel.
  18. Mellemrum
    Tryk for at indsætte et mellemrum.
    Tryk for at gå tilbage til standardværdi.
  19. Store bogstaver
    Tryk for kun at bruge store bogstaver.
  20. Shift

Tryk, og hold, når du trykker på en bogstav- eller taltast for at skrive et stort bogstav eller symbolet, der er markeret på tasten.

For at flytte markøren til begyndelsen af ​​den forrige eller næste blok, tryk på Shift og image eller image -tasten samtidigt.

For at flytte markøren til begyndelsen eller slutningen af ​​den aktuelle linje, tryk på Shift og image eller image -tasten samtidigt.