Hem > Bilaga > Valfria tillbehör > Batteriladdare (tillval: PA-BC-003) > Montera batteriladdaren på väggen

Montera batteriladdaren på väggen

Använd skruvarna till att montera batteriladdaren på en vägg.
  • Skruva i skruvarna vertikalt enligt ritningen nedan.
    Se till att skruvarna fäster ordentligt med hjälp av expansionsfjädrar eller liknande. Batteriutrymmet måste vara vänt uppåt (se bild) för att batteriet inte ska ramla ur.
    image

(A) Väggmaterial

(B) Väggfästen

(C) Skruv

1. Dia. 3-4,5 mm
    2. Dia. 8,5 mm eller mindre
    3. 12,2 mm eller mer
    4. 44,5-47,5 mm
Använd monteringsgängorna på batteriladdarens underdel för att fästa skruvarna i väggen.
  • Använd följande typer av skruvar.
    • M2.6 Pitch 0,45-skruvar
    • Skruvar som är mellan 3,5 mm och 7 mm längre än skivans tjocklek (när du fäster i en vertikal skiva).
    image
    • Vid fastsättning på en vertikal skiva används samma installationsmetod som vid väggmontering.
    • Se till att kablarna inte kläms fast mellan basen på batteriladdaren och skivan.
    image
    1. 27,7 mm
    2. 38 mm
    3. 95 mm