Hem > Bilaga > Valfria tillbehör > Batteriladdare (tillval: PA-BC-003) > Ladda batteriet med batteriladdaren

Ladda batteriet med batteriladdaren

När du laddar det uppladdningsbara litiumjonbatteriet ska du använda batteriladdaren (PA-BC-003) tillsammans med nätadaptern (PA-AD-600A, säljs separat).

Batteriladdaren kan inte ladda batteriet på egen hand.

1. Anslut nätadaptern till batteriladdarens DC-kontakt IN.
  2. Anslut nätadaptersladden till nätadaptern.
    image
    image
    Sätt i nätadaptersladden genom öppningen på batteriladdaren som bilden visar. Se till så att du inte råkar klämma sladden.
  3. Anslut nätadaptersladden till ett närbeläget eluttag.
  4. Justera batteriladdningskontakterna på laddaren och batteriet, och sätt sedan i batteriet.
    Laddningsindikatorn lyser med orange sken medan batteriet laddas.
  5. Laddningsindikatorn släcks när laddningen är klar. Ta bort batteri