Hem > Bilaga > Valfria tillbehör > Laddningsvagga (tillval: PA-CR-005) > Ladda batteriet med laddningsvaggan

Ladda batteriet med laddningsvaggan

Laddningsvaggans (PA-CR-005) kan inte ladda upp skrivarens batteri om den inte är ansluten till ett eluttag med nätadaptern (PA-AD-600A).

Innan du laddar batteriet

1. Ta bort luckan för kontakter till laddningsvaggan med en platt skruvmejsel.
    image
  2. Installera anslutningen för laddningsvaggans kontakt på skrivaren med hjälp av anslutningen för laddningsvaggans kontakt och skruvarna som medföljde laddningsvaggan.
    image
    Se till att det avskurna hörnet är rätt justerat.

Ladda batteriet

1. Anslut nätadaptern till laddningsvaggans DC-kontakt.
    image
  2. Anslut nätadaptersladden till nätadaptern.
  3. Anslut nätadaptersladden till ett närbeläget eluttag.
  4. Justera in laddningsvaggans kontakter på laddningsvaggan med skrivaren.
    image
  5. Tryck ned skrivaren i laddningsvaggan tills spärrarna låser den på plats.
    Skrivarens LED-indikator lyser orange under laddning.
  • Skrivarens LED-indikator släcks när laddningen är klar.

Ta bort skrivaren från laddningsvaggan

• Tryck på utmatningsknappen på baksidan av laddningsvaggan och lyft upp den ur laddningsvaggan.
    image
    1. Utmatningsknapp

Låsa utmatningsknappen

• Stick in en sprint (eller liknande) genom hålet som visas nedan i bilden.
    image
    Använd en sprint av stål med låg kolhalt och förlängd spets (ingår ej): Längd: 50 mm, sprintens diameter: 2 mm
    image
    image
    1. Diameter: 2,3 mm
    2. Längd: 41,2 mm
    image
    Kontakta din lokala Brother-återförsäljare om du vill köpa sprinten.