Hem > Skrivarinställningar > Ändra skrivarinställningar med webbaserad hantering > Ställ in eller ändra ett lösenord för inloggning till webbaserad hantering

Ställ in eller ändra ett lösenord för inloggning till webbaserad hantering

Vi rekommenderar att du ändrar standardlösenordet för inloggning för att förhindra otillåten åtkomst till webbaserad hantering.
  1. Starta din webbläsare.
  2. Skriv ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (”maskinens IP-adress” innebär skrivarens IP-adress).
    Exempel:

https://192.168.1.2

image
    Om du använder ett domännamnssystem eller aktiverar ett NetBIOS-namn kan du skriva ett annat namn som ”DeladSkrivare” istället för IP-adressen.
    • Exempel:

https://DeladSkrivare

Om du aktiverar ett NetBIOS-namn kan du även använda nodnamnet.

• Exempel:

https://brnxxxxxxxxxxxx

3. Gör något av följande:
    • Ange lösenordet om du tidigare har ställt in ett eget lösenord och klicka på image.
    • Om du inte har valt ett eget lösenord skriver du in det lösenord som anges på maskinen vid markeringen ”Pwd”. Därefter klickar du på image.
  4. Klicka på fliken Administrator (Administratör).
  5. Ange det lösenord du vill använda i fältet Enter New Password (Ange nytt lösenord) (upp till 32 tecken).
  6. Skriv in samma lösenord i fältet Confirm New Password (Bekräfta nytt lösenord).
  7. Klicka på Submit (Skicka).