Hem > Skrivarinställningar > Ändra skrivarinställningar med skrivaren

Ändra skrivarinställningar med skrivaren

1. Tryck på knappen Menu / image (Välj) för att välja menyalternativet och tryck sedan på knappen image (Mata) / OK.
  2. Tryck på knappen Menu / image (Välj) för att välja ett alternativ och tryck sedan på knappen image (Mata) / OK.
    image
    1. Det aktuella valet är markerat.
    2. Rullningslisten visar positionen för det markerade alternativet i listan.
    image
    Du kan också ändra skrivarinställningarna med Printer Setting Tool på en dator som ansluten till skrivaren.