Hem > Bilaga > Valfria tillbehör > Laddningsvaggans (tillval:PA-4CR-003) > Ansluta en skrivare till ett trådbundet LAN-nätverk via en laddningsvagga med 4 fack

Ansluta en skrivare till ett trådbundet LAN-nätverk via en laddningsvagga med 4 fack

Använd en Ethernet-anslutning (LAN) till att konfigurera din skrivare och uppgradera dess fasta mjukvara.

image
OBS
Kontrollera att Ethernet-kabeln (LAN) sitter ordentligt i Ethernet-porten (LAN).

LED-indikatorer

image
  1. Ethernet (LAN) LED-indikator
    LED-indikator
    Status
    image
    Ethernet (LAN) ej anslutet
    image
    Ethernet (LAN) anslutet
    image
    Tar emot eller skickar data via Ethernet (LAN)
  2. Statusindikator
    LED-indikator
    Status
    image
    Skrivaren placeras på laddningsvaggan med 4 fack och batteriet är fulladdat.
    image
    Skrivaren laddas i laddningsvaggan med 4 fack .

Gränssnittskompatibilitet

Använd menyerna [WLAN] och [Trådb. LAN] till att välja WLAN, trådbundet LAN eller ingen anslutning när skrivaren är på laddningsvaggan med 4 fack.

LAN-inställning för vaggan

WLAN-inställning

Anslutningstyp när laddningsvaggan med 4 fack används

WLANTrådb. LAN *1
Av

Ingen anslutning har aktiverats →Trådb. LAN

Av
WLAN
Av
Av

Ingen anslutning aktiverad

Wireless Direct-funktionen påverkas inte.