Hem > Ställa in din skrivare > Översikt över kontrollpanelen

Översikt över kontrollpanelen

image
  1. LED-indikator
  2. Lampa
  3. image(Mata) / knappen OK
    Funktion Användning
    Mata papperet

När papperstypen är inställd på Etikett eller Media med märken:

Tryck på image för att automatiskt mata papperet till utskriftspositionen.

När papperstypen är inställd på Kontinuerlig tapelängd:

Tryck på image för att mata papper.

Skriva ut skrivarinformationen

Kontrollera att en rulle är isatt och tryck sedan på och håll in image för att skriva ut skrivarinformationen.

Aktiverad det valda menyalternativet Tryck på image för att aktivera det valda menyalternativet.
  4. Knappen Menu / image (Välj)
    Funktion Användning
    Gå till menyvalsläget Tryck på knappen Menu / image (Välj) medan skrivaren är på.
    Välja nästa menyalternativ När menyn visas trycker du på knappen Menu / image (Välj) för att välja nästa alternativ.
    Köra en fil som lagrats i masslagringsutrymmet Om du trycker på den här knappen medan skrivaren körs i masslagringsläge kan du köra en kommandofil som lagrats i masslagringsutrymmet. Mer information imageimage Liknande ämnen
  5. image (Bakåt)-knapp
    Funktion Användning
    Rensa det valda menyobjektet och gå tillbaka till den föregående skärmen. Tryck på knappen image (Tillbaka) om du vill tillbaka till föregående kategori.
    Avbryt det aktuella utskriftsjobbet Tryck på image (Tillbaka) för att avbryta den nuvarande utskriften.
  6. image Strömbrytare
    Funktion Användning
    Slå på skrivaren Tryck på strömbrytaren image när skrivaren är avstängd.
    Stäng av skrivaren Medan skrivaren är påslagen håller du ned strömbrytaren image tills meddelandet Stänger av visas på LCD-skärmen. (Om funktionen Automatisk avstängning är aktiverad i enhetsinställningarna, stängs skrivaren av automatiskt efter den valda inaktivitetsperioden.)
    Starta skrivaren i masslagringsläge Om du trycker på och håller ned strömbrytaren image samtidigt som du trycker på knappen Menu / image (Välj) startar skrivaren i masslagringsläget. Mer information imageimage Liknande ämnen