Tabeller for innstillinger

Tabeller for innstillinger beskriver menyvalgene og alternativene.
image
Enkelte innstillinger kan variere avhengig av fastvareversjonen (skriverprogramvaren).

[WLAN]

Nivå 1
Nivå 2
Beskrivelser
På/av
/ Av
Slå WLAN-funksjonen av eller på.
Modus
Direct / Infrastruktur / Direct/infra
Velg nettverksmodus når du slår på WLAN-funksjonen.
WPS
Knappetrykk / PIN-kode
Velg metode for WPS-nettverksinnstillinger.
Direct/infra
Start / Tilbake
Bruk funksjonen for WLAN-tilkoblingsassistent for å konfigurere innstillingene for det trådløse nettverket.
IP-adresse
Vis IP-adressen.

[Bluetooth]

Nivå 1
Nivå 2
Beskrivelser
På/av
/ Av
Slå Bluetooth-funksjonen på eller av.
Modus
Klas. & laven. / Klassisk / Lavenergi
Velg Bluetooth-modus.
Aut. Gjentilk
/ Av
Bytt til modus for automatisk gjentilkobling (bare for Apple-enheter: iPad, iPhone eller iPod touch).
Slett logg
Slett informasjonen om enheter som er registrert i skriveren og automatisk blir paret på nytt.
BT-adresse
Vis Bluetooth-adressene.
Utskr.st.kode
Skriv ut Bluetooth-adressen og samsvarende strekkode.

[Kablet LAN]

Nivå 1
Nivå 2
Beskrivelser
Holder-LAN
/ Av
Velg trådløs (infrastruktur) eller kablet tilkobling når skriveren er plassert i ladeholderen.
IP-adresse
Vis IP-adressen.

[Medier]

Nivå 1
Nivå 2
Beskrivelser
Velg media

-

Velg papirstørrelse og papirtype eller sjekk nåværende innstillinger for papirstørrelse.

Listen inneholder:

• Standardmedier (ni typer. Standard: 76 mm x 44 mm)

• Brukerdefinerte medier (ti typer)
  • Automatisk oppdagede medier
  • Medieinnstillingene ble hentet med Autogjenkjenn.
Autogjenkjenn

-

Juster sensorsensitiviteten automatisk og oppdag lengden til det angitte papiret. Spesifiser Innstillinger på forhånd.
Innstillinger *1

-

Konfigurer innstillingene før du utfører Autogjenkjenn.
Bredde
Velg papirbredden som skal oppdages automatisk.
Sensortype
Velg sensortype: Utstanset, Merke eller Kontinuerlig.
Sensorkalib.
Aktiver eller deaktiver sensorkalibrering under automatisk oppdagelse.
Mediatidsav.
Angi automatisk oppdaget papir som Kontinuerlig hvis Autogjenkjenn ikke finner mellomrom eller svartmerker i henhold til Mediatidsav. lengden.
Energinivå
Velg energinivået for å justere utskriftstettheten.
*1
Krever fastvareversjon 1.09 eller nyere.

[Innstillinger]

Nivå 1
Nivå 2
Beskrivelser
Avslutt pos.
Riv / Skrell
Velg utgangsmetode for medier.
Språk
Dansk / Deutsch / English / Español / Français / Italiano / Nederlands / Norsk / Português / Suomi / Svenska / 日本語 / 繁體中文
Velg språk.
LCD Kontrast
+2 / +1 / 0 / -1 / -2
Angi kontrasten til LCD-skjermen. Jo høyere tall, desto sterkere kontrast.
Pipesignal
/ Av
Aktiver eller deaktiver pipesignalet.
Konfigurasjon
Sjekk fastvareversjonen, skriftversjonen og ledig minne.
Rivekant
Oppover / Nedover
Juster avrivningsposisjonen.

Disse innstillingene vises når Dekkpapirløs er angitt som Av i Avansert-fanen til verktøyet for skriverinnstillinger.

Dekselinnst. *1
Velg media

Viser Velg media-skjermbildet i ti sekunder etter at du lukker dekselet for rull.

Mating
Mater etiketten automatisk når du lukker dekselet for rull.
Autooppdag

Utfører Autooppdag automatisk når du lukker dekselet for rull. Skriveren viser den oppdagede papirstørrelsen og viser deretter Klar-skjermbildet.

Ingen
Ingen handlinger og ingen endringer på LCD-skjermen.
Klokke
/ Av
Vis eller skjul klokkeikonet på LCD-skjermen.
Synk auto-tid
/ Av
Disse innstillingene vises når Klokke er angitt som .
Tidssone
Still inn tidssone. Disse innstillingene vises når Klokke er angitt som .
Dato og tid
Vis dato og klokkeslett.

Disse innstillingene vises når Klokke er angitt som .

Krever fastvareversjon 1.09 eller nyere.