Koble flere batteriladere sammen

Opptil fire batteriladere kan seriekobles.

Koble til batteriladerne

1. Sett kroken for låseutvidelse til den første batteriladeren inn i sporet for låseutvidelse til den andre batteriladeren til den låses på plass.
    image
  2. Koble nettadapteren til den første batteriladeren.
  3. Koble enden av den inkluderte likestrømledningen til likestrømkontakten (DC), UT i den første batteriladeren.
    image
  4. Koble den andre enden av den inkluderte likestrømledningen til likestrømkontakten (DC), INN i den andre batteriladeren.
    image
    • Koble nettadapteren og likestrømledningen gjennom åpningen i batteriladeren som vist i illustrasjonen.

Pass på at du ikke klemmer ledningene når du kobler til batteriladerne.

• Når du kobler sammen batteriladere, anbefaler vi at du bruker selvgjengende skruer (M2,6 x 6 mm) (følger ikke med) for å feste batteriladerne godt til hverandre.
      image

Koble fra batteriladerne

1. Koble likestrømledningen og nettadapteren fra batteriladerne.
  2. Trykk inn taben på kroken for låseutvidelse for å låse opp.
  3. Koble fra batteriladerne.