Hjem > Tillegg > Valgfritt tilleggsutstyr > Ladeholder (ekstrautstyr: PA-CR-005) > Koble skriveren til et kablet LAN-nettverk via ladeholderen

Koble skriveren til et kablet LAN-nettverk via ladeholderen

Bruk en Ethernet-tilkobling (LAN) til å konfigurere skriveren og oppgradere fastvaren.

image
MERK
Sørg for at Ethernet-kabelen (LAN) er satt helt inn i Ethernet-porten (LAN).

Indikatorlamper

image
  1. Ethernet (LAN) LED
    Indikator
    Status
    image

Ethernet (LAN) er ikke koblet til

image
    • Ethernet (LAN) er koblet til
    • Motta eller sende data via Ethernet (LAN)
    MERK
    Ethernet (LAN) LED lyser ikke opp med mindre skriveren settes i ladeholderen.
  2. Statuslampe
    Indikator
    Status
    image
    Skriveren er satt i ladeholderen og batteriet er fulladet.
    image
    Skriveren lader i ladeholderen.

Grensesnittskompatibilitet

Bruk [WLAN]- og [Kablet LAN]-menyene til å velge WLAN, kablet LAN, eller ingen tilkobling når skriveren er i ladeholderen.

LAN-innstillinger for holder

WLAN-innstillinger

Tilkoblingstype ved bruk av ladeholder

WLANKablet LAN *1
Av
Kablet LAN
Av
WLAN
Av
Av

Ingen tilkobling er aktivert

Wireless Direct-funksjonen påvirkes ikke.