Hjem > Tillegg > Valgfritt tilleggsutstyr > Ladeholder med fire skuffer (ekstrautstyr: PA-4CR-003) > Koble skriveren til et kablet LAN-nettverk via ladeholderen med fire skuffer

Koble skriveren til et kablet LAN-nettverk via ladeholderen med fire skuffer

Bruk en Ethernet-tilkobling (LAN) til å konfigurere skriveren og oppgradere fastvaren.

image
MERK
Sørg for at Ethernet-kabelen (LAN) er satt helt inn i Ethernet-porten (LAN).

Indikatorlamper

image
  1. Ethernet (LAN) LED
    Indikator
    Status
    image
    Ethernet (LAN) er ikke koblet til
    image
    Ethernet (LAN) er koblet til
    image
    Motta eller sende data via Ethernet (LAN)
  2. Statuslampe
    Indikator
    Status
    image
    Skriveren er satt i ladeholderen med fire skuffer og batteriet er fulladet.
    image
    Skriveren lader i ladeholderen med fire skuffer.

Grensesnittskompatibilitet

Bruk [WLAN]- og [Kablet LAN]-menyene til å velge WLAN, kablet LAN, eller ingen tilkobling når skriveren er i ladeholderen med fire spor.

LAN-innstillinger for holder

WLAN-innstillinger

Tilkoblingstype ved bruk av ladeholder med fire spor

WLANKablet LAN *1
Av

Ingen tilkobling er aktivert→Kablet LAN

Av
WLAN
Av
Av

Ingen tilkobling er aktivert

Wireless Direct-funksjonen påvirkes ikke.