Hjem > Skrive ut etiketter ved hjelp av mobile enheter > Overføre maler som er opprettet på en datamaskin, til skriveren ved hjelp av en mobil enhet

Overføre maler som er opprettet på en datamaskin, til skriveren ved hjelp av en mobil enhet

Pass på at Mobile Transfer Express er installert på den mobile enheten.

Bruk P‑touch Transfer Manager til å lagre maldata som ble opprettet med P‑touch Editor, i enten BLF- eller PDZ-format. Bruk Mobile Transfer Express til å sende den lagrede filen fra den mobile enheten til skriveren og skrive den ut.

1. Lagre maldata ved hjelp av P‑touch Transfer Manager.
    image
    Mer informasjon imageimage Beslektet informasjon
  2. Gjør ett av følgende:
    • Lagre filen med en tjeneste for skylagring, og bruk deretter delingsfunksjonen til den mobile enheten til å dele filen.
    • Send filen som et e-postvedlegg fra datamaskinen til den mobile enheten, og lagre deretter filen på den mobile enheten.
  3. Koble skriveren til den mobile enheten, og start deretter Mobile Transfer Express.
    Maldataene vises.
  4. Velg malen du vil skrive ut, og overfør deretter malen til skriveren.
    image
    Du må koble til den mobile enheten med infrastrukturmodus for å laste ned en fil fra en tjeneste for skylagring. Ved å koble den mobile enheten til skriveren ved å bruke infrastrukturmodus, kan du også raskt overføre nedlastede filer (kun BLF-filer).